Tork Premium Jumbo Soft T1 – Toiletpapir – 1.173 Kg – 1800 Ark – Rulle – 360 M – Hvid – For P/N: 340080, 554000, 554008, 954000

377 kr.

Oplev Tork Premium Jumbo Soft T1 med blødt, absorberende papir og 1800 ark pr. rulle. Ideel til travse miljøer og sikrer altid en behagelig oplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901584284312 Kategori:

Forestil dig at træde ind i et badeværelse, hvor hver detalje er nøje overvejet for at skabe en oase af komfort og velvære. I centrum for denne oplevelse finder du Tork Premium Jumbo Soft T1 toiletpapir – en sand luksus, der ikke blot opfylder dine grundlæggende behov, men også højer din daglige rutine til et nyt niveau af fornøjelse.

Hver rulle Tork Premium Jumbo Soft T1 er udstyret med hele 1800 ark, der tilbyder en enestående kombination af blødhed og styrke. Lavet til at holde, selv under de mest krævende omstændigheder, sikrer dette toiletpapir, at kvalitet aldrig bliver kompromitteret. Den generøse længde på 360 meter pr. rulle betyder, at du bliver forsynet med et langtidslager, hvilket gør det ideelt til både private hjem og travle offentlige toiletter. Det er designet til at minimere vedligeholdelse og maksimere effektivitet, så du kan bruge tid på det, der virkelig betyder noget.

Den bløde hvidhed af dette papir mærkes med det samme, når du bruger det – en delikat fornemmelse, der omfavner huden og giver en behagelig oplevelse, hver gang. Tork Premium Jumbo Soft gør ikke kun livet lettere på det personlige plan, men det bidrager også til et mere bæredygtigt valg. Papiret er produceret af genanvendelige materialer og er miljøvenligt, så du kan nyde god samvittighed, mens du giver dig selv og dine gæster en behagelig oplevelse.

Denne rulle passer perfekt til Torks dispenserystem, hvilket gør det nemt at integrere i ethvert bad- eller toiletmiljø. Dispenserne er designet til at være både stilfulde og funktionelle, hvilket sikrer, at toiletpapiret præsenteres på en elegant måde, der komplimenterer indretningen. Desuden gør det smarte design det nemt at give en præcis mængde papir pr. brug, hvilket hjælper med at minimere spild og holde omkostningerne nede.

Tork Premium Jumbo Soft T1 er mere end blot toiletpapir – det er en oplevelse af velvære, komfort og ansvarlighed, der gør hver brug til en lille fornøjelse. Uanset om du ønsker at forskønne dit eget hjem eller lede efter det perfekte produkt til et offentlig toilet, vil dette toiletpapir uden tvivl leve op til dine forventninger og mere til. Invester i Tork Premium Jumbo Soft T1, og lad dette enestående toiletpapir forvandle dit badeværelse til et luksuriøst fristed, der nydes af alle, der træder ind.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork Premium Jumbo Soft T1 – Toiletpapir – 1.173 Kg – 1800 Ark – Rulle – 360 M – Hvid – For P/N: 340080, 554000, 554008, 954000”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.