TORK Toiletpapir T1 Jumbo 2-lag P 360 m 6 rl Advanced Hvid Ø26 cm (120272)

345 kr.

Oplev TORK T1 Jumbo toiletpapir – 2-lags komfort og 360 m længde sikrer langvarig brug. Perfekt til travle toiletter med fokus på kvalitet og økonomi.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195232776 Kategori:

Oplev en ny standard for komfort og bæredygtighed med TORK Toiletpapir T1 Jumbo. Designet til at imødekomme behovene i toiletter med høj brugerfrekvens, kombinerer dette toiletpapir funktionalitet med en ansvarlig tilgang til miljøet. Hver rulle er skabt med omtanke og tålmodighed, hvilket sikrer, at dine gæster og medarbejdere altid får den bedste oplevelse, samtidig med at du bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Dette toiletpapir er 2-laget, hvilket betyder, at det ikke kun er blødt og behageligt mod huden, men også utroligt effektivt. Den generøse længde på 360 meter pr. rulle sikrer, at du får mere værdi for pengene, hvilket gør det ideelt til travle toiletter, som kræver hyppig udskiftning. Med en bredde på 9,4 cm tilpasser hver blad sig perfekt til dine behov og giver en praktisk løsning til enhver situation.

TORKs toiletpapir er fremstillet af 100% genbrugspapir, hvilket gør det til et miljøvenligt valg. Dette produkt bærer den velkendte EU-Blomsten, som er garanti for, at dine valg bidrager til en bedre planet. Desuden er det FSC-certificeret, hvilket sikrer, at det kommer fra ansvarligt drevne skove og bidrager til at bevare miljøet for fremtidige generationer. Med TORK kan du både tage vare på dine gæsters komfort og på vores planet.

Funktionalitet går hånd i hånd med design i dette produkt. Toiletpapirets hylsediameter på 59 mm gør det nemt at installere i enhver standard dispenser, mens rullens diameter på 26 cm sørger for langvarig brug. Den smarte jumbo-routing sikrer, at du holder din drift effektiv og omkostningseffektiv, hvilket giver dig mere tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget i din virksomhed.

Når det kommer til at vælge det rette toiletpapir, skal man ikke kun tænke på komfort, men også på holdbarhed og pris. TORK Toiletpapir T1 Jumbo leverer en fremragende balance mellem disse elementer, så du kan være sikker på, at du træffer et klogt valg. Giv dine gæster eller medarbejdere den oplevelse, de fortjener, med dette kvalitetsprodukt, der er designet til at imødekomme selv de højeste standarder.

Saml alle disse fordele i ét produkt, og du får TORK Toiletpapir T1 Jumbo – en pålidelig løsning, der opfylder nutidens krav til både funktion og bæredygtighed. Investér i TORK i dag, og oplev forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T1 Jumbo 2-lag P 360 m 6 rl Advanced Hvid Ø26 cm (120272)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.