TORK Toiletpapir T1 Jumbo 2-lag P 360 m 6 rl Premium Hvid Ø26 cm (110273)

460 kr.

Oplev luksus og kvalitet med TORK Jumbo toiletpapir, der sikrer blødhed og holdbarhed. Perfekt til travle miljøer, hvor komfort og økonomi går hånd i hånd.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195232775 Kategori:

Oplev en ny standard for komfort og renlighed med TORK Toiletpapir T1 Jumbo 2-lag. Dette toiletpapir er ikke bare et produkt; det er en investering i kvalitet, bæredygtighed og en uovertruffen brugeroplevelse i dit badeværelse. Når du vælger dette premium toiletpapir, vælger du ikke blot funktionalitet, men også en oplevelse, der forvandler din daglige rutine til noget helt særligt.

Hvad gør TORK Toiletpapir så unikt? Det er dets 2-lags design, der sikrer en blød og luksuriøs følelse mod huden samtidig med, at det er stærkt og effektivt i sin opgave. Hver strimmel papir er omhyggeligt fremstillet for at give en suveræn oplevelse, der holder, selv når den er under tryk. Uanset hvor mange besøgende du måtte have, vil dette toiletpapir nemt kunne håndtere travle tider, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med en længde på 360 meter og en diameter på 26 cm pr. rulle, tilbyder denne jumbo-rulle en bemærkelsesværdig mængde, der sikrer, at du ikke blot sparer penge, men også reducerer affaldet fra hyppige rulleudskiftninger. Den smarte og praktiske størrelse betyder, at du sjældnere behøver at fylde op, hvilket i sidste ende sparer tid og besvær.

TORK Toiletpapir er ikke kun praktisk; det er også en miljøvenlig løsning. Med EU-Blomsten og FSC Recycled-mærkningen kan du være sikker på, at hvert eneste stykke papir er produceret med omtanke for planeten. Dette toiletpapir er fremstillet af genbrugsmaterialer, hvilket reducerer belastningen på vores skove og sikrer, at du bidrager til en mere bæredygtig fremtid, mens du nyder renlighed og komfort.

Designet til toiletter med høj brugerfrekvens er TORK Toiletpapir T1 Jumbo det ideelle valg til både offentlige og private toiletter. Det elegante og stilrene udseende kombineret med funktionaliteten gør det perfekt til kontorer, restauranter, hospitaler og alle steder, hvor renlighed og komfort er i højsædet. En tilfredsstillende brugeroplevelse vil ikke gå ubemærket hen, og du vil hurtigt opdage, hvordan denne lille ændring kan have en stor indvirkning på dine gæsters og ansattes tilfredshed.

Gør dig selv en tjeneste, og opgrader dit badeværelse med TORK Toiletpapir T1 Jumbo 2-lag. Giv dine gæster den oplevelse af luksus, de fortjener, og lad dem gå derfra med følelsen af renhed og velvære. Med TORK er hver hjemmestrækning et skridt i retning af både komfort og bæredygtighed. Det er mere end blot toiletpapir; det er en del af dit livs kvalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T1 Jumbo 2-lag P 360 m 6 rl Premium Hvid Ø26 cm (110273)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.