TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 120 m 12 rl 3-lag Ø18,8 Ekstra Soft (110255)

406 kr.

Oplev luksus med TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini – 3-lag for maksimal blødhed og holdbarhed, perfekt til at opgradere brugeroplevelsen på dine toiletter.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195265382 Kategori:

Oplev det enestående TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P, som med sine 3-lags egenskaber bringer elegance og komfort ind i enhver toiletoplevelse. Hver rulle måler imponerende 120 meter, hvilket sikrer, at du aldrig mangler det bløde og luksuriøse papir, når du har mest brug for det. Det er ikke bare toiletpapir; det er en oplevelse af velvære og omtanke for både dig selv og dine gæster.

Det TORK Toiletpapir er designet til at imødekomme behovene i miljøer med middel til høj brugerfrekvens – ideelt til kontorer, restauranter, hospitaler og offentlige faciliteter. Det kombinerer et stilrent look med en funktionalitet, der gør det til den perfekte løsning, når der stilles høje krav til hygiejne og kvalitet. Med sin 3-lags struktur tilbyder det en utrolig blødhed og styrke, der giver en behagelig og effektiv rengøring. Du vil uden tvivl bemærke forskellen, når du oplever den bløde overflade mod din hud, der gør toiletbesøget til en ren fornøjelse.

Forestil dig at have dette luksuriøse toiletpapir tilgængeligt for dig og dine gæster. Det er fremstillet af blandingsfibre, der ikke kun sikrer en lækker fornemmelse, men også en bæredygtig tilgang til forbrug. TORK er stolt af at have fået EU-Blomsten og FSC Mix-certificeringen, hvilket betyder, at dette produkt er produceret med omtanke for miljøet og sikrer, at skovene forvaltes ansvarligt. Ved at vælge TORK bidrager du til en grønnere fremtid, samtidig med at du forkæler dig selv med kvalitet.

Rullen har en perfekt skærediameter, der sikrer en problemfri funktion i alle T2 dispensere, hvilket gør den let at installere og skifte. Hylsediameteren på 59 mm gør det muligt at anvende toiletpapiret i forskellige dispenserløsninger uden besvær. Det er en smidig og praktisk løsning, der gør, at både ansatte og kunder kan føle sig trygge ved at bruge faciliteterne.

Den bløde, men stærke sammensætning gør det muligt for papirerne at holde til daglig brug og minimere behovet for hyppige rulleskift, hvilket sparer tid og penge. Med en højde på 9,7 cm og en diameter på 18,8 cm er hver rulle designet til effektivitet og maksimalt udbytte.

Invester i den ultimative komfort og kvalitet med TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P. Ved at vælge dette produkt får du ikke bare toiletpapir; du får en oplevelse af luksus og ansvarlighed. Gør hver toiletbesøg til et lille øjeblik af forkælelse og vær en del af løsningen for en bæredygtig fremtid. Bestil nu og oplev forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 120 m 12 rl 3-lag Ø18,8 Ekstra Soft (110255)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.