TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 170 m 2-lag 12 rl Ø18,8 cm Soft (110253)

523 kr.

Oplev TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini – blødt, økonomisk og pladsbesparende. Ideelt til travse toiletter og sikrer en luksuriøs oplevelse for brugerne.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195231681 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og funktionalitet med TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P. Dette toiletpapir er ikke blot et almindeligt nødvendighedsprodukt, men en essentiel del af hverdagens hygge og velvære, der sikrer, at du og dine gæster altid føler jer forkælet og velplejede.

Forestil dig et toiletpapir, som skaber en luksuriøs oplevelse, hver gang du bruger det. TORK har med dette 2-lags toiletpapir designet et produkt, der kombinerer enestående blødhed med en solid struktur, hvilket gør det ideelt til toiletter med middel til høj brugerfrekvens. Uanset om det er på kontoret, i din virksomhed eller derhjemme, vil dette toiletpapir møde de højeste standarder for kvalitet og komfort.

Med en imponerende længde på 170 meter pr. rulle og i alt 12 ruller pr. pakke, er TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P det perfekte valg, når du ønsker at reducere mængden af affald og samtidig sikre, at du altid har rigeligt papir ved hånden. Rullerne er skabt til at passe perfekt ind i Torks dispenserløsninger, hvilket betyder, at du kan optimere både brugen og opbevaringen af dit toiletpapir. Den store hylsediameter på 59 mm sikrer nem installation og udskiftning, så medarbejdere eller familie ikke skal bekymre sig om at løbe tør.

Det skønne ved TORK Toiletpapir er den gennemtænkte brug af 100% genbrugspapir, som både tilgodeser dine behov og tager ansvar for vores planet. Med dette produkt kan du bidrage til en mere bæredygtig fremtid uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hver gang du ruller det bløde papir ud, tager du også et skridt mod en grønnere verden.

Det indbydende design med sin elegante hvidhed sender et klart signal om kvalitet og pleje. Toalettet bliver ikke blot et funktionelt rum, men et sted, hvor der kan skabes oplevelser og velvære. TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P er skabt til at give en ekstra dimension til selv de mest dagligdags øjeblikke.

Med en bredde på 9,7 cm og en tykkelse på 2×16,5 g/m² opnår du den perfekte balance mellem styrke og komfort. Hver gang, du bruger dette toiletpapir, vil du mærke den blide berøring og den pålidelige absorption, hvilket giver dig den tryghed, du fortjener.

Invester i TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P og oplev selv, hvordan det kan transformere det daglige behov til en luksuriøs og behagelig oplevelse. Gør hverdagen mere fornøjelig – fordi alle fortjener lidt ekstra omtanke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 170 m 2-lag 12 rl Ø18,8 cm Soft (110253)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.