TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 240 m 12 rl 1-lag Ø18,8 cm Universal (110163)

540 kr.

Oplev TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini – blød komfort, lang holdbarhed og økonomisk design. Perfekt til travle steder, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195232803 Kategori:

Oplev en revolutionerende tilgang til toiletartikler med TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P. Dette 1-lags toiletpapir er mere end blot en nødvendighed; det repræsenterer en balance mellem funktionalitet og økonomi, der passer perfekt til travle miljøer med middel til høj brugerfrekvens. Den gennemtænkte design og de nøje udvalgte materialer sikrer ikke kun en behagelig brugeroplevelse, men også en ansvarlig tilgang til miljøet.

Forestil dig et toiletpapir, der er fremstillet af 100% genbrugspapir. Hver rulle er et skridt i retning af bæredygtighed og tager hensyn til vores klode. Med en højde på 9,7 cm og en diameter på 18,8 cm er dette toiletpapir designet til at passe ind i de fleste dispenser-systemer og sikrer, at du altid har et pålideligt forbrug ved hånden. Den medfølgende hylse har en diameter på 59 mm, hvilket gør det nemt at installere og skifte ruller, når det er nødvendigt.

Bæredygtighed er ikke blot et modeord for TORK; det er indarbejdet i selve essensen af produktet. Toiletpapiret bærer EU-Blomsten, en anerkendelse der garanterer, at det er produceret med omtanke for både mennesker og natur. Dette symbol står som et bevis på, at dit valg af toiletpapir ikke blot gavner dine kunder, men også miljøet. Ved at vælge dette produkt gør du en aktiv forskel og viser dit engagement i at bevare vores planet for fremtidige generationer.

Men funktionalitet stopper ikke ved bæredygtighed. TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P er designet til at levere en blød og behagelig oplevelse hver gang, hvilket sikrer, at brugerne altid vil føle sig godt tilpas. Den optimale styrke og sugeevne gør det til det ideelle valg for både kommercielle og private toiletter, hvor oplevelsen skaber en værdifuld forskel.

For din virksomhed betyder valget af TORK Toiletpapir effektiv drift og besparelser. Den generøse længde på 240 meter pr. rulle sørger for, at du sjældent skal bekymre dig om at genopfylde dispensere, hvilket sparer tid og ressourcer. Effektivitet og funktionalitet forenes i dette produkt, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – at levere den bedste service til dine kunder eller gæster.

Giv dit toiletområde en opgradering med TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P, hvor kvalitet, bæredygtighed og funktionalitet går hånd i hånd for at skabe en uforglemmelig oplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T2 Jumbo Mini P 240 m 12 rl 1-lag Ø18,8 cm Universal (110163)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.