TORK Toiletpapir T4 2-lag P 28 m 64 rl Hvid neutral (110237)

203 kr.

Oplev TORK Toiletpapir T4 – 2-lag, super absorberende og blødt for en luksuriøs oplevelse. Ideelt til alle toiletter med nøjagtig 28 meter pr. rulle.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197711169 Kategori:

Oplev en ny standard for komfort og bæredygtighed med TORK Toiletpapir T4. Dette toiletpapir er mere end blot et hverdagsprodukt; det er en kombination af kvalitet, ansvarlighed og brugervenlighed, der sætter nye standarder for, hvordan vi tænker på vores daglige hygiejne.

Forestil dig en rulle toiletpapir, der ikke kun leverer en blød og behagelig oplevelse, men som også er fremstillet af 100 % genbrugspapir. Hver eneste rulle er Svanemærket, hvilket garanterer, at den opfylder strenge miljømæssige kriterier og hjælper dig med at reducere dit økologiske fodaftryk. Når du vælger TORK, vælger du ikke blot et kvalitetsprodukt; du tager et ansvarligt valg for miljøet og kommende generationer.

Designet til traditionelle toiletsystemer, har hver rulle en passende længde på 28 meter, hvilket sikrer, at du får langtidsbrug uden hyppig udskiftning. Den generøse rullebredde på 9,9 cm giver optimal dækning, så du er sikker på, at du altid har det, du behøver, når du har brug for det. Med en rullediameter på 10 cm passer disse ruller perfekt i de fleste standard holdere, hvilket gør påfyldningen til en leg.

Dette toiletpapir er kendetegnet ved sine to lag, der balancerer robusthed med en blød og skånsom overflade. Den prægede struktur giver ekstra styrke og effektivitet, mens den bløde følelse mod huden gør det ideelt til daglig brug. Uanset om det er efter en lang dag eller blot en almindelig morgenrutine, vil TORK Toiletpapir give dig den nødvendige komfort, du fortjener.

Vær ikke bare opmærksom på dig selv; vær også opmærksom på miljøet. Med TORK Toiletpapir kan du nyde et produkt, der gør en forskel. Den neutrale farve er elegant og tidløs, hvilket gør det til et smukt valg til ethvert hjem eller kontor. Uanset om du vælger det til dit badeværelse hjemme eller til et offentligt toilet, vil det altid levere en ren og professionel oplevelse.

Investeringen i TORK Toiletpapir T4 er ikke kun en investering i dit daglige velvære, men også i en bæredygtig fremtid. Når du vælger dette toiletpapir, vælger du en livsstil, hvor hygiejne går hånd i hånd med omtanke for planeten. Oplev fornøjelsen ved at vælge et produkt, der er godt for dig og godt for jorden – TORK Toiletpapir T4 er her for at gøre en positiv forskel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T4 2-lag P 28 m 64 rl Hvid neutral (110237)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.