TORK Toiletpapir T4 2-lag P 38 m 42 rl Natur Universal (472246)

178 kr.

Oplev TORK Toiletpapir T4 – blødt 2-lags papir med 38 m pr. rulle. Ideelt til travse toiletter og giver en luksuriøs oplevelse for brugerne.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195232769 Kategori:

TORK Toiletpapir T4 er den ideelle løsning til dem, der værdsætter kvalitet, bæredygtighed og omkostningseffektivitet i hverdagen. Med 2-lags struktur og en generøs længde på 38 meter pr. rulle tilbyder dette toiletpapir en blød og behagelig oplevelse, som gør hvert besøg på toilettet til en fornøjelse. Hver rulle indeholder hele 42 ark, hvilket gør det til en fremragende valg for toiletter med lav brugerfrekvens, hvor man ønsker at sikre en optimal balance mellem kvalitet og langvarig brug.

Det smarte design er tilpasset den moderne bruger, der ønsker ikke kun at tilfredsstille sine basale behov, men også at tage ansvar for miljøet. TORK Toiletpapir er certificeret med EU-Blomsten samt FSC Mix-mærket, hvilket garanterer, at det kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Ved at vælge dette toiletpapir gør du ikke kun dine behov tilfredsstillet, men du bidrager også aktivt til bevarelsen af vores planet.

Den bløde tekstur af TORK Toiletpapir sikrer, at det føles behageligt mod huden, mens den dobbeltlagede konstruktion giver ekstra styrke og holdbarhed, så papiret ikke river sig under brug. Dette gør det ideelt også til offentlige toiletter, hvor kvalitet og ydeevne er essentielt. Det absorberende materiale sikrer en fremragende fugtabsorption, hvilket minimerer mængden af papir, der skal anvendes ad gangen. Med TORK får du en effektiv løsning, som sparer både tid og ressourcer.

Effektivitet er kernen i TORK’s filosofi. Toiletpapiret er designet til at passe perfekt ind i TORKs dispenseringsteknologi, hvilket sikrer, at hver bruger får præcis det, de har brug for, uden spild. Dispenserne er nemme at installere og giver hurtigt adgang til papiret, hvilket skaber en optimal brugeroplevelse, hvor komfort og funktionalitet går hånd i hånd.

Uanset om du har et lille kontor, en café eller en offentlig institution, er TORK Toiletpapir det perfekte valg til at understøtte dine hygiejnebehov. Det er ikke blot et produkt, men en investering i en bedre oplevelse for dig og dine gæster, mens du samtidig tænker på fremtidige generationer. Ved at vælge TORK Toiletpapir T4 viser du ikke kun omtanke for dine egne behov, men også for samarbejdspartnerne og miljøet. Gør den kloge beslutning i dag og hæv standarderne for dit toiletbesøg med TORK – hvor bæredygtighed møder komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T4 2-lag P 38 m 42 rl Natur Universal (472246)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.