TORK Toiletpapir T4 3-lag P 29,5 m 72 rl Hvid Premium (110316)

514 kr.

Oplev TORKs 3-lags toiletpapir – blødt, stærkt og økonomisk. Perfekt til ethvert toilet med langvarig kvalitet og minimal spild. Gør hverdagen lettere.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195232744 Kategori:

Oplev forskellen med TORK Premium Toiletpapir, der er designet til at give dine gæster en oplevelse af komfort og kvalitet, lige meget hvor de befinder sig. Dette toiletpapir er ikke blot et almindeligt toiletpapir; det repræsenterer en ny standard for velvære og pleje i de rum, vi alle bruger. Med sin ekstra blødhed og styrke, vil dine gæster føle, at de træder ind i et fristed, selv når de besøger offentlige faciliteter.

Hver rulle indeholder generøse 29,5 meter med tre-lags papir, hvilket sikrer, at dine gæster kan nyde en langvarig og behagelig oplevelse med hver anvendelse. TORK har fokus på at kombinere funktionalitet med luksus. Den luksuriøse blødhed, der tilbyder en følelse af renhed og friskhed, gør denne løsning ideel til toiletter, hvor brugerfrekvensen er lav, men kvalitetskravene er høje.

Diameteren på rullerne er 11,7 cm, og rullebredden er 9,4 cm, hvilket gør dem nemme at håndtere og installere i de fleste standard toiletpapirholdere. Hylsediameteren på 4,2 cm sikrer, at de passer perfekt ind i dine eksisterende systemer, hvilket gør det til en bekvem løsning til både private og erhvervsmæssige miljøer.

TORK Premium Toiletpapir er ikke kun skabt til komfort, men det er også et bæredygtigt valg. Med EU-Blomsten og FSC-certificeringen kan du være tryg ved, at du vælger en løsning, der respekterer miljøet og de ressourcer, vi alle er afhængige af. Dine gæster vil føle sig værdsat, når de ser den kvalitet og omtanke, der ligger bag valget af toiletpapir i dine faciliteter.

Ved at vælge TORK Premium Toiletpapir, investerer du ikke kun i et produkt, men du investerer også i dine gæsters oplevelse. Den bløde og stærke tekstur sikrer, at ingen skal gå på kompromis med komforten, mens de er væk hjemmefra. Det er en lille luksus, der gør en stor forskel.

Gør badeværelset til et sted, hvor dine gæster virkelig føler sig velkomne og værdsatte, så de kommer tilbage igen og igen. Når kvalitet og omtanke går hånd i hånd, opnår du den perfekte balance, der gør en dagligdag til en uforglemmelig oplevelse. TORK Premium Toiletpapir er det ideelle valg for dem, der ønsker at tilbyde deres gæster et strejf af luksus, selv i de mest enkle øjeblikke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T4 3-lag P 29,5 m 72 rl Hvid Premium (110316)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.