TORK Toiletpapir T6 1-lag 135 m 27 rl Hvid Universal Mid-Size (127540)

715 kr.

Oplev komfort og styrke med TORK Toiletpapir. Høj kvalitet, 1-lags design og 135 m længde sikrer maksimal holdbarhed og brugervenlighed.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195232678 Kategori:

På jagt efter en løsning, der forener funktionalitet med elegance? Mød TORK Toiletpapir T6, det perfekte valg til ethvert toiletområde, der ønsker at forsyne sine gæster med en overlegen oplevelse. Dette toiletpapir er ikke blot en simpel fornøjelse; det er en kombination af kvalitetsmaterialer, praktisk design og miljøbevidsthed, der til sammen skaber en enestående brugeroplevelse.

TORK’s Toiletpapir T6 er designet specifikt til at imødekomme behovene i miljøer med medium trafik. Uanset om det er på restaurantens toiletter, kontorets badeværelser eller i den lokale café, sikrer dette papir, at du aldrig løber tør. Med en fuld længde på 135 meter pr. rulle og et antal på 27 ruller pr. pakke, giver TORK en robust løsning, der holder i længden, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – dine kunder og gæster.

Det unikke ved dette toiletpapir er dets 1-lags design, der ikke kun formidler et rent og minimalistisk udseende, men som også er utrolig absorberende. Den ideelle balance mellem blødhed og styrke garanterer, at hver brug efterlader en følelse af friskhed og velvære. Med en bredde på 9,9 cm passer det perfekt til T6 dispenseren og gør det nemt for både gæster og personale at anvende.

TORK står for kvalitet, og vores toiletpapir er ingen undtagelse. Fremstillet af 100% nyfiber sikrer vi, at vores produkt er både bæredygtigt og skånsomt mod miljøet. At vælge TORK er ikke bare en beslutning om kvalitet, men også et skridt mod en grønnere fremtid. Vores mål er at reducere klimaaftrykket, og vi er stolte af at levere et produkt, der understøtter dette.

Overvejer du at implementere TORK Toiletpapir T6 i dine faciliteter? Du vil uden tvivl bemærke forskellen, den tilbyder. Dit toiletområde vil udstråle klasse og professionalisme, hvilket giver dine gæster en uforglemmelig oplevelse. Det elegante, hvide design af toiletpapiret komplementerer ethvert badeværelsesinteriør og forener stil med praktisk anvendelighed.

At investere i TORK Toiletpapir T6 er en investering i dit brand, da det afspejler dit fokus på kvalitet og kundetilfredshed. Sørg for, at dine gæster bliver behandlet med den respekt og komfort, de fortjener, ved at vælge et produkt, der har en dokumenteret historie for excellence. Sig farvel til bekymringer om papirforbrug og kvalitet – hos TORK har vi dig dækket med vores pålidelige og stilfulde toiletpapirsløsning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T6 1-lag 135 m 27 rl Hvid Universal Mid-Size (127540)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.