TORK Toiletpapir T6 2-lag 100 m 27 rl Hvid Advanced Mid-Size (127530)

663 kr.

Oplev TORK Toiletpapir T6 med 2 lag for en skånsom og effektiv oplevelse. 100 m længde per rulle sikrer langvarig holdbarhed til dine kunder.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400194049984 Kategori:

Oplev den perfekte kombination af komfort, kvalitet og funktionalitet med TORK Toiletpapir T6 2-lag. Dette toiletpapir er ikke bare et nødvendigt husholdningsprodukt; det repræsenterer en oplevelse, som kan forbedre din daglige rutine. Den bløde og dobbeltlagede struktur sikrer, at hver bane føles som en lille luksus, samtidig med at den er effektiv og stærk nok til at håndtere hverdagens behov.

Med en imponerende længde på 100 meter pr. rulle tilbyder TORKs toiletpapir langvarig brug, hvilket gør det ideelt til miljøer med medium trafik – som kontorer, restauranter, caféer eller offentlige faciliteter. Det er designet med en skarp fokus på brugerens oplevelse og sikrer, at du altid har papir lige ved hånden. Det funktionelle T6-system med twin dispenser eliminerer risikoen for at løbe tør, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget: at skabe en behagelig oplevelse for dine gæster eller medarbejdere.

TORK Toiletpapir er fremstillet af en blanding af fibre, så du kan være sikker på, at du bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Dette papir er ikke blot effektivt og absorberende, men også et skridt mod en mere ansvarlig brug af ressourcer. Hver rulle er 9,9 cm bred, perfekt dimensioneret til at passe ind i enhver standard dispenser. Dette gør installationen enkel og hurtig, så du kan bevare fokus på dine kerneopgaver.

Det elegante og enkle design af TP T6 tilføjer et strejf af stil til ethvert toilet eller badeværelse. Den hvide farve skaber en ren og frisk atmosfære, som signalerer hygiejne og omtanke. Uanset om det er på kontoret, i restauranten eller i dit eget hjem, vil dine gæster bemærke kvaliteten og komforten ved TORK Toiletpapir.

I en tid, hvor selv de mindste detaljer gør en forskel, tilbyder TORK Toiletpapir ikke blot funktionalitet, men også en oplevelse, der viser omtanke for både brugeren og miljøet. Giv dig selv og dine gæster den respekt og komfort, de fortjener, ved at vælge TORK. Det er mere end blot toiletpapir – det er et udtryk for kvalitet og stil, der hver dag vil løfte din badeværelse oplevelse til nye højder. Forkæl dine gæster med den bedste mulige service og nyd godt af det vedvarende indtryk, kvalitet og komfort giver.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T6 2-lag 100 m 27 rl Hvid Advanced Mid-Size (127530)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.