TORK Toiletpapir T7 2-lag 103,5 m 36 rl Hvid MidSize Compact uden hylse (472199)

900 kr.

Oplev TORK Toiletpapir T7 – blødt, stærkt og bæredygtigt. 2-lags kvalitet med lang rækkevidde, perfekt til moderne toiletter. Komfort møder ansvarlighed.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400194049959 Kategori:

Oplev effektivitet og bæredygtighed med TORK Toiletpapir T7 – den ideelle løsning til toiletter, hvor både kvalitet og sparsomhed er i fokus. Dette enestående produkt er ikke bare et almindeligt toiletpapir; det er en velovervejet investering i en renere fremtid, samtidig med at det opfylder de daglige behov for komfort og funktionalitet. Med en længde på 103,5 meter og 36 ruller i pakken, er dette 2-lags toiletpapir designet til at være både holdbart og skånsomt mod huden.

TORKs T7 Twin Mid-size dispenser er perfekt til toiletter med lav til middel brugerfrekvens, hvor brugertilfredshed er altafgørende. Hvad gør dette toiletpapir så specielt? Først og fremmest, det varme og bløde papir, der er lavet af 100% genbrugsmateriale. Dette antal aflagte træer hjælper ikke blot med at bevare vores miljø, men sikrer også, at dine kunder og gæster får en behagelig oplevelse hver gang de bruger toilettet.

Dette toiletpapir uden hylse giver ikke alene en mere økonomisk brug, men også en mere effektiv udnyttelse af hver enkelt rulle. Ved at eliminere mellemstykkerne, sikrer TORK, at der er mindre affald, hvilket også er en ekstra bonus for både din miljøbevidsthed og din bundlinje. Hver rulle er præcist lavet for at opnå optimale resultatet – en afbalancering mellem kvalitet og omkostning, der sikrer, at du får mest muligt ud af hver rulle.

Styrken og sugeevnen i dette TORK toiletpapir giver en effektiv rengøringsoplevelse og sikrer, at der ikke er behov for at bruge mere papir end nødvendigt. Dette er en klar praktisk fordel, når det kommer til at reducere omkostningerne på lang sigt. Desuden er det 2-lags designet ideelt til at tilbyde en luksuriøs følelse, der engagerer dine kunder og giver dem en følelse af velvære.

Når det kommer til installering, er TORKs system designet med brugervenlighed i tankerne. Rullerne passer perfekt til systemet uden behov for besvær eller tidskrævende installationsprocesser. Det intuitivt designede dispenseringssystem gør det muligt for brugerne at få adgang til toiletpapiret hurtigt og let, hvilket mindsker ventetiden og forbedrer den generelle toiletoplevelse.

Sammenfattende er TORK Toiletpapir T7 ikke blot en praktisk nødvendighed, men også en vigtig del af enhver toiletopløsning, der sigter mod at give en førsteklasses serviceoplevelse. Gør dit toilet til et sted, hvor man føler sig velkommen og værdsat – vælg TORK og oplev forskellen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TORK Toiletpapir T7 2-lag 103,5 m 36 rl Hvid MidSize Compact uden hylse (472199)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.